Download e-book for kindle: Dali & I (Dutch Edition) by Stan Lauryssens

By Stan Lauryssens

Stan Lauryssens verkoopt valse schilderijen van Salvado Dalí onder het motto dat kunst waard is wat de gek ervoor geeft. Hij vliegt de gevangenis in. Zodra hij uit voorarrest komt, vlucht hij halsoverkop naar een vriendin in Spanje en koopt een villa op de kale berg boven Cadaqués. Zijn enige buurman woont aan de voet van de berg. Met een fles roze champagne daalt Stan Lauryssens het pad af naar de Middellandse Zee. Een Spaanse dienstmeid opent de deur. Aan het eind van de gang zit een oude guy in een rolstoel. Stan Lauryssens staat oog in oog met Salvador Dalí.

's Ochtends in een lodge. De radio speelt een zacht muziekje. Ik wandel naar het ontbijtbuffet. Ochtendnieuws. Eerste merchandise: 'Oscar-winnaar Al Pacino zal de rol van Salvador Dalí vertolken in een movie naar het boek van de Belgische schrijver Stan Lauryssens...' Ik verslik mij in mijn koffie. Al Pacino! warmth! Scarface! puppy Day Afternoon! Serpico! The Godfather! Mijn mobieltje rinkelt. 'Stààààn?' Hollywood aan de lijn, met een vettig Amerikaans accessory. 'Yes! certain! Al Pacino speelt Dalí!' Diezelfde week kochten Spanje, Rusland, Roemenië, Frankrijk, Polen, Turkije, China, Japan, Brazilië en de Verenigde Staten de buitenlandse vertaalrechten van Dalí & I: het ware verhaal.

Show description

Read Online or Download Dali & I (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Inge van Erkel's Dedocentcoach (Dutch Edition) PDF

Docenten krijgen steeds meer te maken met LinkedIn, Twitter, fb, Prezi en Google+, maar vaak weten ze niet hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan. Wat zijn social media en waar zijn ze voor bedoeld? Wanneer moet je social media stimuleren of weigeren? En hoe kun je social media het beste in de les gebruiken?

John Shors,Margreet van Muijlwijk's Gelukskinderen (Dutch Edition) PDF

De jonge Amerikaanse schrijfster Iris is de dochter van een Vietnam-veteraan. Ze belooft hem op zijn sterfbed dat ze zijn tehuis voor straatkinderen in Ho Chi Minhstad draaiende zal houden. Niet lang daarna reist ze af naar Vietnam, in het spoor van haar vader en vergezeld door haar jeugdvriend Noah, die zelf in de Irak-oorlog diende en sindsdien niet meer helemaal zichzelf is.

Richard Webster,Geeske Bouman's Aura's voor beginners (Dutch Edition) PDF

Auras voor rookies is een entire gids voor iedereen die zijn charisma wil ontdekken. De eenvoudige oefeningen in dit boek leren je een air of secrecy te zien en de betekenis van de kleur en de opbouw te interpreteren. Ieder mens heeft een eigen air of secrecy; een gekleurd energieveld dat je karaktereigenschappen, gemoeds- en gezondheidstoestand uitdrukt.

Ik was het niet (Dutch Edition) - download pdf or read online

Jasper is een jonge Duitse bankier die in Chicago werkt aan zijn definitieve carrièredoorbraak. Meike is literair vertaalster, op de vlucht voor het burgerlijke stadsleven waar al haar vrienden in verzeild zijn geraakt. Ze koopt een idyllisch maar haast onbewoonbaar huis op het platteland. Daar wacht ze met spanning op het groots aangekondigde meesterwerk van ‘haar’ auteur Henry LaMarck.

Additional resources for Dali & I (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Dali & I (Dutch Edition) by Stan Lauryssens


by Thomas
4.1

Rated 4.78 of 5 – based on 38 votes