Kathérine Pancol,Marc Vingerhoedt,Anne van der Straaten's De trage wals van de schildpad (Dutch Edition) PDF

By Kathérine Pancol,Marc Vingerhoedt,Anne van der Straaten

Joséphine Cortès, forty three jaar, heeft een bestseller geschreven en is verhuisd van haar gezellige flatje in de Parijse banlieue naar een ruim appartement in het chique 16de arrondissement. Haar guy Antoine is op gruwelijke wijze aan zijn eind gekomen in Kenia. Met vallen en opstaan zoekt de onzekere Joséphine de weg in haar nieuwe leven. Haar oudste dochter, Hortense, is mateloos ambitieus en volgt in Londen een opleiding tot modeontwerpster. De jongste, Zoé, zet haar eerste bange stapjes op het pad van de liefde. Joséphines minnaar is even mooi als onberekenbaar en haar extreem materialistische moeder, Henriette, kijkt op haar neer en dweept met haar bloedmooie maar labiele en depressieve zus Iris. En de bewoners van haar flatgebouw zijn niet de volkse, hartelijke mensen die tot voor kort haar leven kleur gaven. Achter de façade van voorkomendheid en fatsoen schuilen agressie, jaloezie en spoken uit het verleden. Niets is wat het lijkt. Dan ziet ze in de metro haar guy Antoine, die ze dood waande. Of was once het iemand die op hem leek? En in haar onmiddellijke omgeving worden twee vrouwen doodgestoken...

Na De gele ogen van de krokodillen trekt KATHERINE PANCOL in dit tweede deel van haar trilogie weer alle stijl registers open en schetst een bonte mozaïek van verhalen en figuren, die steeds nauwer met elkaar verweven worden. Een ingenieuze com binatie van een psychologische roman en een detective. Ontroerend, grappig, spannend en verslavend.

Show description

Read Online or Download De trage wals van de schildpad (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Dedocentcoach (Dutch Edition) by Inge van Erkel PDF

Docenten krijgen steeds meer te maken met LinkedIn, Twitter, fb, Prezi en Google+, maar vaak weten ze niet hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan. Wat zijn social media en waar zijn ze voor bedoeld? Wanneer moet je social media stimuleren of weigeren? En hoe kun je social media het beste in de les gebruiken?

Read e-book online Gelukskinderen (Dutch Edition) PDF

De jonge Amerikaanse schrijfster Iris is de dochter van een Vietnam-veteraan. Ze belooft hem op zijn sterfbed dat ze zijn tehuis voor straatkinderen in Ho Chi Minhstad draaiende zal houden. Niet lang daarna reist ze af naar Vietnam, in het spoor van haar vader en vergezeld door haar jeugdvriend Noah, die zelf in de Irak-oorlog diende en sindsdien niet meer helemaal zichzelf is.

Download e-book for kindle: Aura's voor beginners (Dutch Edition) by Richard Webster,Geeske Bouman

Auras voor newbies is een entire gids voor iedereen die zijn air of secrecy wil ontdekken. De eenvoudige oefeningen in dit boek leren je een air of secrecy te zien en de betekenis van de kleur en de opbouw te interpreteren. Ieder mens heeft een eigen charisma; een gekleurd energieveld dat je karaktereigenschappen, gemoeds- en gezondheidstoestand uitdrukt.

Ik was het niet (Dutch Edition) by Kristof Magnusson,Hilde Keteleer PDF

Jasper is een jonge Duitse bankier die in Chicago werkt aan zijn definitieve carrièredoorbraak. Meike is literair vertaalster, op de vlucht voor het burgerlijke stadsleven waar al haar vrienden in verzeild zijn geraakt. Ze koopt een idyllisch maar haast onbewoonbaar huis op het platteland. Daar wacht ze met spanning op het groots aangekondigde meesterwerk van ‘haar’ auteur Henry LaMarck.

Additional resources for De trage wals van de schildpad (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

De trage wals van de schildpad (Dutch Edition) by Kathérine Pancol,Marc Vingerhoedt,Anne van der Straaten


by John
4.2

Rated 4.82 of 5 – based on 45 votes