Download PDF by Theo IJzermans,Coen Dirkx: Beren op de weg, spinsels in je hoofd (Dutch Edition)

By Theo IJzermans,Coen Dirkx

Piekeren over problemen, ergernissen, gevoelens van onmacht en onrecht. Veel mensen hebben dagelijks te maken met deze bronnen van spanning en onrust. Vaak leggen zij de oorzaak ervan bij de situatie zelf. `Het ligt niet aan ons, denken ze. Dat maakt werken uitputtend in plaats van prettig.

Beter presteren met RET
Een groot deel van de narigheid veroorzaken we echter zelf. Onze manier van denken en fantaseren bepaalt uiteindelijk hoe we ons voelen en hoe we ons opstellen en gedragen. Dit is het uitgangspunt van de Rationele Effectiviteits education (RET) Met dit boek leer je beter omgaan met allerlei situaties in het werk die aanleiding kunnen zijn voor ergernissen, tension, niet-productief gedrag en slechte sociale contacten. De vele voorbeelden in het boek maken de boodschap duidelijk: een supervisor van emoties heeft zichzelf beter in de hand.

Show description

Read Online or Download Beren op de weg, spinsels in je hoofd (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

New PDF release: Dedocentcoach (Dutch Edition)

Docenten krijgen steeds meer te maken met LinkedIn, Twitter, fb, Prezi en Google+, maar vaak weten ze niet hoe ze hier het beste mee om kunnen gaan. Wat zijn social media en waar zijn ze voor bedoeld? Wanneer moet je social media stimuleren of weigeren? En hoe kun je social media het beste in de les gebruiken?

Download e-book for kindle: Gelukskinderen (Dutch Edition) by John Shors,Margreet van Muijlwijk

De jonge Amerikaanse schrijfster Iris is de dochter van een Vietnam-veteraan. Ze belooft hem op zijn sterfbed dat ze zijn tehuis voor straatkinderen in Ho Chi Minhstad draaiende zal houden. Niet lang daarna reist ze af naar Vietnam, in het spoor van haar vader en vergezeld door haar jeugdvriend Noah, die zelf in de Irak-oorlog diende en sindsdien niet meer helemaal zichzelf is.

Aura's voor beginners (Dutch Edition) by Richard Webster,Geeske Bouman PDF

Auras voor rookies is een whole gids voor iedereen die zijn air of mystery wil ontdekken. De eenvoudige oefeningen in dit boek leren je een air of mystery te zien en de betekenis van de kleur en de opbouw te interpreteren. Ieder mens heeft een eigen air of secrecy; een gekleurd energieveld dat je karaktereigenschappen, gemoeds- en gezondheidstoestand uitdrukt.

New PDF release: Ik was het niet (Dutch Edition)

Jasper is een jonge Duitse bankier die in Chicago werkt aan zijn definitieve carrièredoorbraak. Meike is literair vertaalster, op de vlucht voor het burgerlijke stadsleven waar al haar vrienden in verzeild zijn geraakt. Ze koopt een idyllisch maar haast onbewoonbaar huis op het platteland. Daar wacht ze met spanning op het groots aangekondigde meesterwerk van ‘haar’ auteur Henry LaMarck.

Extra resources for Beren op de weg, spinsels in je hoofd (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Beren op de weg, spinsels in je hoofd (Dutch Edition) by Theo IJzermans,Coen Dirkx


by John
4.2

Rated 4.77 of 5 – based on 11 votes